Aj keď sme ešte stále v určitom zajatí COVIDU 19 a s ním spojených opatrení, život školy nesmie zastať.
Akýsi vstup do školského roka v zariadeniach Čierny orol a Mladosť zabezpečila akcia 7 dní európskej kuchyne. Od 2.-10. septembra postupne prebehla francúzska a talianska kuchyňa pod vedením šéfkuchárov Richarda Cisára a Lukáša Guzmana. Vysoká kvalita, originálne chute, profesionalita práce a záujem verejnosti boli i tentokrát samozrejmosťou.
Počas týchto dní sa uskutočnila aj súťaž o elektrickú kolobežku a 2 sady nožov, ktorá bude vyžrebovaná 17. septembra o 14:00 v zborovni školy.
Čo je však dôležité, žiaci a zamestnanci mali možnosť vyskúšať niečo nové, oboznámiť sa s modernými technologickými postupmi a prezentovať sa verejnosti. O podujatie tiež prejavili záujem aj predstavitelia Strednej odbornej školy hotelových služieb z Banskej Bystrice, ktorí sa zúčastnili talianskej kuchyne pod vedením riaditeľky školy p. Englerovej. So záujmom a určitým obdivom si pozreli naše zariadenia i spomenutý výdaj či obsluhu.
Podujatie 7 dní európskej kuchyne potvrdilo svoju kvalitu, je to akcia s možným opakovaním i v budúcnosti.
– b –