Dlhoročný zamestnanec partnerskej školy v Ózde, v súčasnosti kuchár penziónu Fenyó v Szilvásvárade László Kiss je hlavným aktérom tradičného a obľúbeného Týždňa maďarskej kuchyne v zariadení Junior Komplex ( od 18.-22. februára 2013). Pri jeho angažovaní sme využili dlhoročnú spoluprácu a priateľstvo s ním, ako tiež s bývalým riaditeľom partnerskej školy Istvánom Bodom.
Známy šéfkuchár sa tradične sústreďuje na maďarskú kuchyňu, prevažujú sýte smotanové jedlá, hubové polievky a omáčky, suroviny typické pre maďarskú kuchyňu.
V tomto týždni pripravuje hríbovú polievku Bükk, polievku Jókai, zbojnícke plnené taštičky, pochúťku cigánskeho primáša, kuracie prsia so smotanovo-ananásovou omáčkou a ďalšie jedlá.
Srdečne Vás pozývame!