Ponuka týždňa – Čierny orol

Prevádzka: Čierny orol, Hlavné námestie 19, Rimavská Sobota

 

Denné menu

 

11.12.2017 Pondelok  

0.33l  Slepačí vývar s mäsom a rezancami  A1,3

1: 150g  Kurací rezeň na parížsky spôsob, tortička z pučených zemiakov, šalát – ponuka   + jablko /vyprážaný kurací rezeň v cestíčku  s pridaním hrášku, mrkvový šalát s jablkami a hrozienkami /

2: 480g  Strapačky s kyslou kapustou  A1,3

 

12.12.2017 Utorok  

0.33l  Sopa de lentihla – šošovicový krém, chlieb  A1,7

1: 150g  Mníchovská cibuľová roštenka, dusená ryža, kyslá uhorka  A1

2: 320g  Pľundrové  koláče  s  tvarohom  A1,3,7

   

13.12.2017 Streda         

0.33l  Krúpková, chlieb  A1   

1: 250g  Copa Lombo, opekané zemiaky, kapustový šalát   +   zákusok

2: 150g  Vyprážaný  syr, varené  zemiaky, tatárska omáčka  A1,3,7

 

14.12.2017 Štvrtok 

0.33l  Syrová polievka  A1,7

1: 200g  Moravský vrabec, knedle, kapusta  A1,3,7

    / pečené  pliecko + bôčik /

2: 340/200g  Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom  A1,3,7

 

15.12.2017 Piatok   

0.33l  Zeleninový  boršč, chlieb  A1,3,7,9

1: 150g  Scalopine di  maiale, opekané zemiaky, miešaný šalát  +  banán  A1,7

 /prírodný rezeň z karé – zapekaný s mozzarellou a paradajkami  /       

2: 360g  Zemiakové placky, 3 dl mlieko  A1,3,7

 

 

Cena menu A: 3,30 € 

Cena menu B: 3,00 €

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

Prílohy k jedlám 200 g,  šaláty 120 g,  kompóty 100 g,  parené knedle 160 g.

Polovičná porcia sa nepodáva u jedál označených +

Alergény:

1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany