Ponuka týždňa – Čierny orol

Prevádzka: Čierny orol, Hlavné námestie 19, Rimavská Sobota

 

Denné menu

 

16.10.2017 Pondelok     

0.33l  Egerská  mäsová polievka  / vývar s cestovinou /  A1,3

1:150g  Mníchovská cibuľová roštenka, dusená ryža, šalát – ponuka  + hruška

/šalát – ponuka – mrkvový s jablkami a hrozienkami/             

2:450g  Tvarohová   žemľovka  A1,3,7

17.10.2017 Utorok  

0.33l  Brokolicová krémová s krutónmi  A1,7

1: 260g  Plnené kuracie stehno Gödölői, kombinovaná príloha, miešaný šalát  A1,3,7

 /kuracie stehno plnené kuracou pečienkou a chlebom/

2: 400g  Zemiakové pirohy s bryndzou a slaninkou  A1,7

    

18.10.2017 Streda         

0.33l   Hovädzí  vývar  s pečeňovými haluškami  A1,3

1: 150g  Hovězí  guľáš  feldkuráta  Katze  se  špekovým   knedlíkem   + jogurt  A1,3

 /hovädzie predné mäso/

2: 120g  Vyprážaný syr, varené zemiaky , tatárska omáčka  A1,3,7

19.10.2017 Štvrtok 

0.33l  Palóc  polievka, chlieb  /fazuľové struky na kyslo s bravčovým  mäsom/  A1,7

1: 150g  Perfekt steak bravčový s marinovanými paradajkami, americké zemiaky

2: 300g  Gemerské guľky, dusená kyslá kapusta  A1,3

 

20.10.2017 Piatok  

0.33l  Demikát – bryndzová  s mrveničkou a zemiakmi  A1,3

1: 150g  Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, kyslá uhorka    +  zákusok  A1,3,7

2: 420g  Osie hniezda so škoricou  / kysnutý koláč so škoricou/  A1,3,7

 

Cena menu A: 3,30 € 

Cena menu B: 3,00 €

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.

Prílohy k jedlám 200 g,  šaláty 120 g,  kompóty 100 g,  parené knedle 160 g.

Polovičná porcia sa nepodáva u jedál označených +

Alergény:

1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany